Sivustoni on parhaillaan päivityksen alla ja avautuu uudessa ulkoasussaan lähiaikoina.

Tästä syystä et välttämättä löydä tällä hetkellä sivustolta etsimääsi, mutta ei huolta. Jos sinulle herää kysymyksiä tai voin auttaa sinua tai yritystäsi muilla tavoin, löydät suorat yhteystietoni sekä yhteydenottolomakkeen tältä sivulta.

Viestinnän moniosaaja ja vastuullisen matkailun asiantuntijatoimittaja

Mistä aloittaisin? Paikallistelevision yritys- ja mainosvideoiden käsikirjoittamisesta vai PR-työstä maailman suurimman hotellivertailusivuston trivagon leivissä Düsseldorfissa? Vai sittenkin paikallislehtien uutistoimittajan pestistä, joka toi muutaman villin juttukeikan jälkeen extreme-toimittajan lisänimen?

Jokainen näistä askelista johdatteli minua kohti yrittäjyyttä. Niiden seurauksena syntyi Sandria Sisällöntuotanto – yhden mutta tehokkaan naisen viestintätoimisto, joka tuottaa sisältöä elämääsi verkossa ja livenä.

Faktoista tarkka matkailutoimittaja

Matkailuun – erityisesti vastuulliseen matkailuun – erikoistuneena toimittajana olen kirjoittanut Suomen tunnetuimpiin matkailu- ja lifestylejulkaisuihin. Nykyään kirjoitan matkailusta lähes yksinomaan vastuullisen matkailun verkkomedia Valppaaseen, jonka perustaja ja päätoimittaja olen.

Hakukoneoptimoinnin taitava sisällöntuottaja

Lehtien lisäksi tuotan laadukkaita matkailusisältöjä verkkoon suomeksi ja englanniksi. Vuosien kokemus matkabloggaamisen maailmasta on opettanut arvokkaita taitoja, joista hyötyvät myös tyytyväiset asiakkaani. Taidan hakukoneoptimoinnin salat, mutta tekstini kirjoitan aina ihmiseltä ihmiselle.

Vastuullisuusviestinnän ammattilainen

Matkailuaiheiden ohessa tuotan sisältöjä vastuullisuudesta eri alojen yrityksille sekä yritysvastuun erikoisjulkaisuihin. Autan erityisesti matkailualan yrityksiä vastuullisuusviestinnässä konsultoimalla, kouluttamalla sekä vastuullisuusviestinnän kärkiä ja keinoja kirkastamalla. Lue lisää vastuullisuusviestinnän koulutuksista ja luennoista täällä.

Suomen pelottavin paikallisopas

Olen koulutettu kaupunkiopas ja todennäköisesti koko Suomen pelottavin sellainen. Vanhan Rauman kummituskierros on elämyksellinen kävelykierros keskellä karmivinta kulttuuriperintöä. Tositarinoista koostuva kummituskävely on Suomen suosituimpia paikalliselämyksiä muttei suinkaan sattumalta. Siksi kummituskierrosten lisäksi voit tilata minut inspiroimaan ja opettamaan, kuinka menestyvä matkailuelämys luodaan.

Tietokirjailija

Esikoiskirjani Aaveiden Rauma – Kummitustarinoita pitsikaupungista sekä Ghosts of Rauma – Haunted Tales from the City of Lace ilmestyivät lokakuussa 2021. Uskaltaisitko lukea?

Yhteystiedot:

Saana Jaakkola
Sandria Sisällöntuotanto
c/o Urholin Oy
Yrittäjäntie 3
27100 EURAJOKI

saana(at)sandria.fi
+358 44 328 2113

Y-tunnus: 2709132-8
Aputoiminimi: Valpas Media


S